Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Οι μεν Δόξα, οι δε δράμα!!

Του ‘χει πάρει το «σκαλπ». Η Δόξα Δράμας έκανε το «2 στα 2» επί του Άρη στη σεζόν, νικώντας τον και στην έδρα της (1-0) και τον έριξε στην τρίτη θέση του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι μεν Δόξα, οι δε δράμα
Ποια πρώτη θέση; Στην τρίτη. Ο Άρης πήγε με όνειρα στη Δράμα να επιστρέψει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στοχεύοντας στη νίκη και ευελπιστώντας σε… στραβοπάτημα του πρωτοπόρου, Πανσερραϊκού. Ωστόσο, δεν συνέβη τίποτα από τα δύο, καθώς η Δόξα επικράτησε 1-0 των «κίτρινων» και το έργο της ομάδας των Σερρών ήταν εύκολο για τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κυριακίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Εντουλού θα μπορούσε να μπορούσε να βάλει ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 55’, αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καράδαη και η ομάδα του το πλήρωσε στη συνέχεια.

Οπότε οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και δύο από τη δεύτερη, όπου βρίσκεται πλέον η Καβάλα.

Αυτή είναι η δεύτερη ήττα του Άρη από τη Δόξα Δράμας στη σεζόν, καθώς είχε φύγει με το «τρίποντο» και από το σπίτι του, σημειώνοντας το ίδιο σκορ με αυτό της σημερινής αναμέτρησης.

Αποχώρησε τραυματίας ο Πόι στο 70ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Κωνσταντινίδης.

Δόξα Δράμας (Παντζιαράς): Kαράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπατζης, Κυριακίδης(86 Παπαβασιλείου), Στόϊκος, Αθανασιάδης(85 Δούμπλατζης), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου

Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς (46 Λιόνης), Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Παπαδόπουλος(55 Νάκας), Πόι(69 Κωνσταντινίδης), Καπνίδης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: