Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μόνοι τους το πέρασαν κι αυτό…!!

Στην άδεια Τούμπα, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης προσέφεραν μέτριο θέαμα και συμβιβάστηκαν με το «Χ» (0-0). Ο Μακ τις κλασικές ευκαιρίες του «Δικέφαλου» που τελείωσε με 10 εξαιτίας της αποβολής του Κάτσε.

Μόνοι τους το πέρασαν κι αυτό…
Παίζοντας περισσότερο για να μην… χάσει κι όχι για να νικήσει, ο άτολμος ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Τούμπα.

Χωρίς φαντασία στην επίθεση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα θυμάται μόνο τις ευκαιρίες που είχε με τον Μακ, πριν η αποβολή του Κάτσε (80') τον αφήσει με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Συμβιβάστηκαν και οι Αρκάδες που δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα κι απώλεσαν την ευκαιρία να χτυπήσουν την 3η θέση.

To ματς:

Ασορτί με τις «παγωμένες» κερκίδες ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του. ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης… μονομάχησαν για το ποιος θα φοβηθεί περισσότερο τον άλλον. Και ειδικότερα ο ΠΑΟΚ που έμενε πίσω περιμένοντας, με το πάθημα της Τρίπολης (3-0) να του ‘χει γίνει μάθημα. Σε υπέρμετρο όμως βαθμό…

Αν δεν είχε και τον Μακ πιθανώς να ήταν εντελώς ακίνδυνος. Ο Σλοβάκος ήταν η βασική απειλή για την αντίπαλη εστία. Αλλά κι αυτός ήταν μόνος και οι προσπάθειές του εύκολα ή δύσκολα περιορίζονταν. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή, επί της ουσίας όμως αυτό δεν τους προσέφερε τίποτα αφού δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

inner

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, έμοιαζαν να παίρνουν πιο… ζεστά το ματς. Από την πίεση του Περέιρα και τη μεταβίβαση του Αθανασιάση σε σωστό τάιμινγκ, ο Μακ βρέθηκε φάτσα με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά έχασε το τετ-α-τετ και την πιο σημαντική ευκαιρία του «Δικεφάλου»… Κι αποδείχθηκε στην πορεία συνολικά του 90λέπτου!

Ήταν μια αναλαμπή, μέχρι το ματς ν' αρχίσει να αποκτά υποτονικό ρυθμό. Σε μια από τις κλασικές του αντεπιθέσεις, ο Αστέρας είχε εξαιρετικές προϋποθέσεις για να πετύχει γκολ, όμως ο Γιαννιώτας ξέχασε... στ' αποδυτήρια τον αλτρουϊσμό του κι αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Μπαράλες πήγε να τα κάνει όλα μόνος του, σπαταλώντας την ευκαιρία. Οι Αρκάδες δεν απείλησαν ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν βρέθηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά και την αποβολή του Κάτσε και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία...



inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Μακ, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Περέιρα (56' Σαλπιγγίδης), Μακ (80' Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (90+2' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αλεξέας (Κορινθίας)
Γήπεδο: Τούμπα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: