Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Βετούλας: «Θέλουμε ενίσχυση»

Ενίσχυση στη φροντ λάιν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος χρειάζεται ο Απόλλωνας Πάτρας όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξή Τύπου μετά την ήττα από τα Τρίκαλα με 83-70.

Βετούλας: «Θέλουμε ενίσχυση»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των Τρικάλων επί του Απόλλωνα Πάτρας ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα και σημείωσε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα συγκέντρωσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Η νίκη ήταν δίκαιη, θεωρώ ότι τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε πολύ πιο παθιασμένα και με ενέργεια από μας και γι’ αυτό μας κερδίσανε. Εμείς φαίνεται ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε μεγάλο πρόβλημα συγκέντρωσης και ενέργειας, σημαντικοί πυρήνες της ομάδας εμφανίζονται κουρασμένοι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι δεν γίνεται να υπάρχουν περιπτώσεις όπως στο τρίτο δεκάλεπτο να έχουμε την τελευταία επίθεση στους πέντε πόντους, να σουτάρουμε και να δίνουμε μετά την δυνατότητα στον Ίγκραμ να βάλει τρίποντο από τα οχτώ μέτρα ενώ θα μπορούσαμε να εξαντλήσουμε όλη την επίθεση ή ακόμα και στο τέλος που είχαμε φάουλ να δώσουμε και δεν το κάναμε με αποτέλεσμα η ομάδα των Τρικάλων να ισοφαρίσει την διαφορά του προηγούμενου παιχνιδιού».

Ακόμα ο τεχνικός των Πατρινών δήλωσε πως ο Απόλλωνας χρειάζεται μία ακόμα μεταγραφή στους ψηλούς, καθώς όλες οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Κώστα Φλεβαράκη.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ασχέτως αν ήταν πολλά τα φάουλ του Σκορδίλη ότι θέλουμε ενίσχυση στους ψηλούς, βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί . Παίξαμε πολύ χρονικό διάστημα με σχήματα που δεν συνηθίζουμε, αν προσθέσετε και την απώλεια του Μάριου Μπατή που είναι απροπόνητος αυτή τη βδομάδα δύο μέρες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα η χρονιά δεν έχει τελειώσει, κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική γιατί αυτό που αρμόζει στην ομάδα της Πάτρας είναι ότι πρέπει να κλείσουμε την χρονιά με καλό τρόπο. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στα Τρίκαλα, θεωρώ ότι η έλευση των δύο παικτών άλλαξαν την ομάδα σε θέμα ενέργειας και φαίνεται αυτό και με τα ριμπάουντ που πήρανε τα δύο παιδιά και τα Τρίκαλα έχουν γίνει μια πολύ αθλητική ομάδα. Καλή συνέχεια».

Ο Μάριος Mπατής εκπροσώπησε τους παίκτες του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα: «Από την αρχή νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ενώ γνωρίζαμε ότι τα Τρίκαλα σήμερα θα παίξουν με ενθουσιασμό, μαζέψανε ριμπάουντ παίρνοντας τον ρυθμό, ο προπονητής μας είχε πει να κρατήσουμε σε ένα χαμηλό επίπεδο το σκορ, χάσαμε πολλούς πόντους στο τρανζίσιον και μοιραία και δίκαια νομίζω χάσαμε. Πρέπει κάτι να κάνουμε γιατί τον τελευταίο μήνα, άποψη μου είναι ότι δεν είμαστε και στο καλύτερο μας επίπεδο, πρέπει όλοι οι παίκτες να δουλέψουν περισσότερο γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια του πρωταθλήματος και άμα θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο των πλέι οφ πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, κέρδισαν δίκαια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: