Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Για το πέναλτι που δεν του δόθηκε, για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και για την απουσία του κόσμου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:
Για τη φάση του πέναλτι: «Υπάρχει επαφή. Εγώ θέλω να σουτάρω και αυτός με βγάζει εκτός πορείας. Μπορεί να δοθεί. Μέσα στο ματς το αισθάνεσαι αλλιώς. Δεν είναι η φάση που έκρινε το ματς».
Για το αν η φάση του πέναλτι έκρινε το ματς: «Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι στο τελείωμα. Δεν πιστεύω ότι χάσαμε τα γκολ λόγω άγχους και πίεσης. Απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Βέβαια, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο Αστέρας δεν είναι μία δυνατή ομάδα».
Για το τι φταίει: «Παίζουν ρόλο τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε ως ομάδας. Σίγουρα, όμως, ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
Για την απουσία του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο πάντα κοντά μας. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η απόφαση που λήφθηκε θα βοηθήσει. Κόσμος πρέπει να υπάρχει παντού και πάντα, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: