Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τσόρι για πάντα στο λιμάνι!!

Η αρχή έγινε τον αρχηγό, Μανιάτη, η συνέχεια δόθηκε με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό «μαέστρο». «Πάμε Ολυμπιακέ», το μήνυμά του!

Τσόρι για πάντα στο λιμάνι!

Μετά τον Μανιάτη -που ανανέωσε το συμβόλαιό του δύο μέρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του- η ΠΑΕ έδωσε συνέχεια με την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ως το 2017!

Ο μάνατζερ του Αργεντινού βρισκόταν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και μετά την κοινή θέληση που υπήρχε, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τα «δεσμά» τους, με τους Πειραιώτες να... δένουν τον πολύπειρο άσο που και της... μιλάει και είναι απ' τα αγαπημένα «παιδιά» της εξέδρας.

Όπως φαίνεται, ο τρίτος της... παρέας που θα κληθεί άμεσα να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι ο Νταβίντ Φουστέρ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο Αργεντινός, εκ των αρχηγών του Θρύλου, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον ΣΥΛΛΟΓΟ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ και τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω ολοένα και περισσότερο για να μπορώ να αποδίδω στο μέγιστο.

Πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: