Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!! (preview)

Μάχη τετράδας στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Τότεναμ για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ένα μικρό αβαντάζ για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να διατηρήσουν την ασφάλειά τους, όμως τα «σπιρούνια» θα προσπαθήσουν να μπουν δυναμικά στο «κόλπο» των Big-4.  
Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, οι «κόκκινοι διάβολοι» επανέρχονται στις... μοναδικές αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έχουν από εδώ και στο εξής, έχοντας πλέον επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια τερματισμού μέσα στην πρώτη τετράδα.
Σε περίπτωση αποτυχίας, σίγουρα θα υπάρξουν πράγματα για τα οποία θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά στον σύλλογο και να πάρουν αποφάσεις και μέσα σε όλα, θα υπάρχουν και οι σκέψεις για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας με τον Λουίς Φαν Χάαλ.
Η Τότεναμ, παρά την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ και τον αποκλεισμό στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έχει καταφέρει να μην την... πάρει από κάτω και συνεχίζει τη διεκδίκηση μιας θέσης ανάμεσα σε αυτές που δίνουν εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Χάρι Κέιν επιδεικνύει απίστευτη συνέπεια στο σκοράρισμα και βοηθάει σε μέγιστο βαθμό και τα 26 τέρματα που έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζουν την επίδοση του Μπέιλ τη σεζόν 2012-2013 και ξεπερνάει τους Κιν, Ντεφό, Μπερμπάτοφ και Σέριγχαμ!
Στα αγωνιστικά, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο προετοίμασε την ομάδα του για την εξόρμηση στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς προβλήματα, με τον Ρόους να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιστροφής στο αρχικό σχήμα, ενώ και ο Μούσα Ντεμπελέ μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.
Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι τιμωρημένος για τη Γιουνάιτεντ, το ίδιο και ο Έβανς. Τραυματίας ο Φαν Πέρσι, αμφίβολος ο Ρόχο, έτοιμος ο Άσλεϊ Γιάνγκ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Ράφαελ, Ρόχο, Σο – Κάρικ, Μπλιντ – Βαλένσια, Μάτα, Γιανουζάι – Ρούνεϊ
Τότεναμ (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόους – Μέισον, Μπενταλέμπ – Τάουνσεντ, Έρικσεν, Τσαντλί - Κέιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: