Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τσέλσι – Σαουθάμπτον!! (preview)

Την καλύτερη ευκαιρία για το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και θα... σιγουρέψει ακόμα περισσότερο τον τίτλο μετά και το κάζο της Μάντσεστερ Σίτι από τη Μπέρνλι, έχει σήμερα η Τσέλσι απέναντι στη Σαουθάμπτον για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (15:30, OTE Sport1).  
Οι «μπλε», παρά τον δικό τους πόνο για τον τρόπο με τον οποίο έμειναν εκτός προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας την πρόκριση από την Παρί Σεν Ζερμέν που επί 90 λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο στη μεταξύ τους ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», χάρηκαν με αυτό που είδαν το βράδυ του Σαββάτου.
Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε (1-0) από τη Μπέρνλι χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπόιντ και η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έμεινε στο -5 με δύο παιχνίδια περισσότερα από τους πρωτοπόρους του φετινού πρωταθλήματος!
Απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο, βρίσκεται ένα εμπόδιο που μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όσο κι αν έχει χάσει την επαφή με την πρώτη τετράδα, η Σαουθάμπτον είναι αρκετά απρόβλεπτη παρά τη μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Οι Λονδρέζοι προέρχονται από το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ» όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι «άγιοι» είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας.
Στα αγωνιστικά, έτοιμος για την Τσέλσι είναι ο Νεμάνια Μάτιτς ξεπερνώντας το πρόβλημα που αποκόμισε στον αστράγαλο κατά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ενώ φυσικά ολοκληρώθηκε και η τιμωρία των δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τη Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η Σαουθάμπτον, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ ενδέχεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση από τον Ιανουάριο, εκτός παρέμειναν οι Τζέι Ροντρίγκεζ και Εμανουέλ Μαγιούκα.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Ζούμα, Τέρι, Φιλίπε Λουίς – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Κουαδράδο, Όσκαρ, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα
Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπέρτραντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν – Μανέ, Τάντιτς, Ελία – Πελέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: