Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Φλεβαράκης: «Παράδειγμα για τα Τρίκαλα ο Απόλλων Πάτρας»

Παράδειγμα αποτελεί ο Απόλλων Πάτρας για τα Τρίκαλα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη νίκη των Θεσσσαλών με 83-70 και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

Φλεβαράκης: «Παράδειγμα για τα Τρίκαλα ο Απόλλων Πάτρας»
Τα εύσημα του στον Απόλλωνα Πάτρας απέδωσε ο Νίκος Φλεβαράκης, δηλώνοντας πως αποτελεί παράδειγμα για τα Τρίκαλα η παρουσία του στην Basket League, ενώ χαρακτήρισε σημαντικό παράγοντα για τη νίκη την καλή άμυνα που έπαιξαν οι Θεσσαλοί πάνω στον Ελ Αμίν.

«Η Πάτρα, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι παράδειγμα και για μας καθώς η ομάδα του Απόλλωνα είναι μια επαρχιακή ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια έχει καταγράψει μια πολύ καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι από τις πιο σταθερές, είναι ομάδα πλέι όφ ενώ ο Νίκος(Βετούλας) έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια, επομένως όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κερδίσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σαράντα λεπτά και δεν δώσεις ότι έχεις μες στο γήπεδο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε, ο Απόλλων είναι μία ομάδα που το παιχνίδι του κυμαίνεται στους εβδομήντα πόντους, εμάς κατά μέσο όρο ογδόντα, σαράντα δύο που είχαμε δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι εάν δεν άλλαζε αυτό τότε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Στο δεύτερο δεχτήκαμε είκοσι οχτώ πόντους, νομίζω ένα σημαντικό κομμάτι ήταν αυτό καθώς περιορίστηκε σε σημαντικό βαθμό ο Ελ Αμίν, σίγουρα προσπαθήσαμε να τον κουράσουμε όσο μπορούσαμε, στο πρώτο είχε βάλει δέκα εφτά και τελείωσε με είκοσι ένα. Είναι ένας πολύ μεγάλος σκόρερ στο ένας εναντίον ενός. Από εκεί και πέρα παίζοντας την άμυνα παίρνεις την ενέργεια να τρέξεις και δεν αφήνεις περιθώρια στον αντίπαλο να σου κόψει εύκολα τον αιφνιδιασμό και το τρανζίσιον παιχνίδι που όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ θέλουν να κόψουν».

Επίσης, ο κόουτς του Απόλλωνα Πάτρας σημείωσε πως ήταν ανήσυχος λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που είχαν πολλοί από τους παίκτες του μέσα στην εβδομάδα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

«Εμείς είχαμε σημαντικά θέματα μέσα στη βδομάδα όπου κάποια παιδιά προπονήθηκαν στο 50%, όλοι οι ξένοι σχεδόν, όταν γίνεται κάτι τέτοιο σίγουρα έχεις την ανησυχία πως θα εμφανιστούν οι παίκτες κλειδιά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, παρ όλα αυτά όλοι έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν με ομαδικότητα, με μεγάλη βοήθεια και από τον κόσμο και πολύ άξια πέτυχαν αυτή τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο και στην Πάτρα και θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να πάει, είναι μονόδρομος, πέρα από τις δύο μεγάλες ομάδες και σε όσο πιο πολλές επαρχιακές ομάδες. Βλέπετε μία ατμόσφαιρα σαν την σημερινή που μας έλειψε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι η ατμόσφαιρα και η χαρά που είδαμε από τον κόσμο των Τρικάλων ειδικά μετά το τέλος του ματς είναι η ανταμοιβή για την δικιά μας δουλειά. Δεν τελειώνει τίποτα αν δεν είσαι μαθηματικά βέβαιος. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι μας μέσα στην Κηφισιά. Καλή συνέχεια στην Πάτρα».

Από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων ο Ντίνος Νικολόπουλος σημείωσε πως μετά τη νίκη ο στόχος της παραμονής είναι κοντά: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία δύσκολη ομάδα και σοβαρή, εμφανιστήκαμε όμως και εμείς αρκετά καλοί, ήμασταν σοβαροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας πήραμε μία σημαντική νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια, παιχνίδι-παιχνίδι και πιστεύω κατά έναν μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: