Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Με… προίκα τα ρεκόρ!

Τη σεζόν 2005/06 ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να πετύχει οχτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μία επίδοση που ισοφάρισε χθες στην Κρήτη. Πρώτη φορά προβάδισμα στο α’ ημίχρονο!

Με… προίκα τα ρεκόρ
Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει με το «τρίποντο» από την Κρήτη, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Εργοτέλη.

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με το προβάδισμα στο σκορ!

Συγκεκριμένα, στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια που είχαν δώσει μακριά από τη Λεωφόρο επτά ματς ήταν ισόπαλα και στα υπόλοιπα τρία ματς ήταν πίσω στο σκορ.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, καθώς έφτασε τις οκτώ σερί νίκες, κάτι που είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 2005-06. Εκείνη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε εννέα σερί νίκες και, μάλιστα, η επίδοση είχε σημειωθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν στο β’ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τον Εργοτέλη να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, έχοντας πλέον το μυαλό τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, και λίγο έλειψε να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Το ευχάριστο για τον Γιάνη Αναστασίου είναι πως επιστρέφει στη διάθεσή του ο Ζέκα, ο οποίος εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Εκτός παραμένει Σίλντενφελντ, ενώ ο Πράνιτς αναμένεται να επιστρέψει (καθώς έμεινε εκτός λόγω ίωσης, όπως και ο Μπερίσα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: