Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Βενγκέρ: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, που όσον αφορά την ρεβάνς κόντρα στην Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε φαβορί τους Μονεγάσκους.
«Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν πιο αδύναμοι κατά την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά γενικά τα πήγαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πετύχαμε μια πειστική, πολύ σημαντική νίκη. Έτσι θέλουμε να παίζουμε. Όταν δεν πετυχαίνει υπάρχουν αμφιβολίες για την αξία μας, αλλά αυτό το παιχνίδι μας αρέσει» σχολίασε ο Αλσατός και προσέθεσε:
«Έχουμε μια τεράστια δοκιμασία μπροστά μας και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να προκριθούμε. Ο κακός αγωνιστικός χώρος είναι ένα από τα προβλήματά μας. Έχει βρέξει πολύ και όταν βρέχει εκεί, βρέχει για τα καλά.
Δεν θα είναι ιδανικό, αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες. Είναι φαβορί πλέον και δεν μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε πως θα πάμε στο ματς με την ίδια διάθεση, την ίδια πίστη και την ίδια επιθυμία με σήμερα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: