Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

«Μουδιασμένη» επιστροφή για Παναθηναϊκό!!

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού με την απογοήτευση απ’ την ήττα στη Λιθουανία να είναι δεδομένη, ωστόσο να ζητείται άμεσα ανάκαμψη και ανασυγκρότηση για τη συνέχεια.

«Μουδιασμένη» επιστροφή για Παναθηναϊκό
Απογοήτευση, πίκρα, αλλά και πείσμα για αντιστροφή του κλίματος στον Παναθηναϊκό, μια μέρα μετά την «σκληρή» ήττα στη Λιθουανία απ’ τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι πράσινοι δίχως διάθεση και όρεξη για πολλά επέστρεψαν στην Ελλάδα και καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Το αρνητικό αποτέλεσμα την Παρασκευή δεν έπληξε μόνο αγωνιστικά, δεδομένου ότι εκεί που θα μπορούσε το τριφύλλι να… αγγίξει την πρόκριση, τώρα «τρέχει», αλλά και ψυχολογικά αφού οι πράσινοι για ακόμα ένα φετινό εκτός έδρας πέταξαν την ευκαιρία τους για διπλό στα… σκουπίδια.

Όλοι όμως, παίκτες και τιμ θα τα βάλουν κάτω για να βρουν το «αντίδοτο» και οι πρωταθλητές Ελλάδας να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Άλλωστε, χρόνος δεν υπάρχει, καθώς τη Δευτέρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ για την Α1 (δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιβάνοβιτς) όπου πλην της νίκης, πολλοί παίκτες «οφείλουν» να βγάλουν αντίδραση. Και στη συνέχεια, υπάρχει η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ όπου μια νίκη μπορεί να απογειώσει το τριφύλλι, αλλά μια ήττα να το χώσει ακόμα πιο... βαθιά στον προβληματισμό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: