Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Στους εναπομείναντες «τελικούς» που ακολουθούν για να πετύχει το Ρέθυμνο τους στόχους του αναφέρθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού

Σκουρτόπουλος: «Κάναμε το πρώτο βήμα»
Στην συγκέντρωση που απαιτείται προκειμένου να πετύχει το Ρέθυμνο τους στόχους του στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού στην Ελευσίνα.

Ο προπονητής των Ρεθυμνιωτών σχολίασε τους επτά τελικούς που θα δώσει η ομάδα του για να πετύχει τους στόχους του, τονίζοντας την σπουδαιότητα του ερχόμενου παιχνιδιού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

«Ήταν καλό παιχνίδι για μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα και πιεστικοί σε όλο το γήπεδο. Αυτό μας δικαίωσε στο αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο χαλαρώσαμε, κάπου η ζώνη μας αποσυντόνισε αλλά κυρίως το χαλάρωμα κάποιων παικτών που δεν πρέπει να γίνεται γιατί κάθε ομάδα έχει τον δικό της στόχο και πρέπει να μένει σε αυτόν συγκεντρωμένη.

Όπως έχω πει είναι επτά τελικοί. Κάναμε το πρώτο βήμα. Το επόμενο Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας που κρίνει πάρα πολλά για την φετινή χρονιά και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Δημήτρη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα , στο τέλος κρίνονται όλα
».

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Τρέβις Σίμπσον είπε: «Ξέραμε ότι σε αυτό το ματς οι αντίπαλοι θα τα έδιναν όλα και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι γιατί είναι σε δύσκολη θέση. Ξέραμε ότι διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ και αν καταφέρναμε να ανταποκριθούμε στην άμυνα και στο κομμάτι των ριμπάουντ θα παίρναμε αυτή τη νίκη. Τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: