Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μπαρτσελόνα είσαι...!! (video)

Τώρα που ανέβηκε στην κορυφή θα τα... χαλάσει; Με τον Μέσι να την παίρνει σε ακόμα ένα ματς απ' το χεράκι, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ (2-0) και ετοιμάζεται για clasico αφ' υψηλού.

Μπαρτσελόνα είσαι... (video)

Έτσι, οι Καταλανοί πέρασαν με σκορ 2-0 απ' την έδρα της νεοφώτιστης ομάδας και αφού κάνουν το καθήκον τους μεσοβδόμαδα με την Μάντσεστερ Σίτι (έχοντας... καβάτζα το 2-1 του πρώτου αγώνα), στη συνέχεια θα παίξουν τα ρέστα τους με την αιώνιο αντίπαλο στο Καμπ Νου για να κλειδώσουν ενδεχομένως το πρωτάθλημα (σε περίπτωση νίκης).

Σ' ακόμα ένα παιχνίδι, ο Μέσι ήταν όλα τα λεφτά για τους «μπλαουγκράνα». Διότι πέραν της φανταστικής του ενέργειας, ήταν κι αυτός που σημείωσε τα δύο τέρματα της αναμέτρησης (φτάνοντας τα 32 φέτος στη σεζόν). Αρχικά με πέναλτι στο 31' και στη συνέχεια με κεφαλιά στο 55', με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να παίρνουν σβηστά τους τρεις βαθμούς της νίκης και τους γηπεδούχους προς το... φινάλε της αναμέτρησης να 'χουν 2-3 καλές στιγμές για να σημειώσουν -έστω- το γκολ της τιμής.

Στους 65 βαθμούς, λοιπόν, η Μπάρτσα μετά από 27 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, τέσσερις λιγότερους έχει η Ρεάλ, η οποία βέβαια φιλοξενείται απ' την Έλτσε το βράδυ της Κυριακής.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: