Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νιόπλιας: «Το πρώτο γκολ απλοποίησε το ματς»

Στην επίτευξη του γρήγορου πρώτου τέρματος θεωρεί πως κρίθηκε η νίκη του Ατρομήτου επί του Πανθρακικού ο Νίκος Νιόπλιας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Νιόπλιας: «Το πρώτο γκολ απλοποίησε το ματς»
Ο Κοζανίτης τεχνικός τόνισε πως έγινε διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες του κάθε παιχνιδιού και στο ποσό διαφορετικό είναι το καθένα από αυτά. Αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Τσέναμο και Καράσκο, χαρακτήρισε φανταστική την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δύσκολο το να αγωνίζεσαι χωρίς φιλάθλους.

Αναλυτικά: «Παίξαμε απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει και φάνηκε να βγάζει ενέργεια παραπάνω από εμάς και, όσο περνούσε η ώρα, εξελισσόταν πιο δύσκολα το ματς. Ευτυχώς, στα πρώτα 10-15 λεπτά, βρήκαμε ρυθμό και το πανέμορφο γκολ του Μαρσελίνιο απλοποίησε την κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν πιο απλά τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση και κάναμε μια σπουδαία νίκη. Γιατί, το μόνο εύκολο ματς για μένα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας, είναι αυτό με τη Νίκη Βόλου, γιατί όλοι έχουν στόχους και κάθε νίκη μετράει πάρα πολύ.

Έχει μεγάλη διαφορά το ένα παιχνίδι με το άλλο, ποτέ δυο παιχνίδια δεν είναι ίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός και φορμαρισμένος αντίπαλος και εμείς αήττητοι αρκετά ματς.

Ο Καράσκο περιμένει να βάλει κάποιο γκολ για να πάρει τα πάνω του. Ήρθε τον Γενάρη από μια άλλη ήπειρο, που εκεί είναι καλοκαίρι, με άλλη προετοιμασία και για αυτό είτε μπαίνει αλλαγή, είτε βγαίνει ως αλλαγή. Ο Τσέναμο δεν προπονείται ακόμα, είναι μόνος του. Δίνω βάση σε αυτούς που βλέπω στο γήπεδο, όταν είναι έτοιμος να μπει κανονικά θα τον υπολογίζουμε. Θα παίξουμε με μια ομάδα που πέρασα φανταστικά, είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής.

Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Ούτε οι παίκτες μπορούν, δεν έχουν φίλαθλους να τους ενθαρρύνουν. Πριν το ματ, τους είπα είναι δύσκολα, από κανέναν δεν θα πάρετε βοήθεια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθει ο παίκτης, αλλά αφού έτσι τα κάναμε, ας τα υποστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: