Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΕΚτζής έχασε τη ζωή του στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!!

Μία συγκινητική ιστορία ενός ηλικιωμένου Ενωσίτη που άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στην αγαπημένη του ομάδα. Όσοι είναι συνυφασμένοι με την ιδέα του θανάτου, θα έχουν σκεφτεί τον ιδανικό τρόπο να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια. Έτσι και ο Λουκάς Βούλγαρης, ο οποίος άφησε τη ζωή του στη θύρα 15 του ΟΑΚΑ, με την καρδιά του πάντως να βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μαζί με όλους τους Ενωσίτες που θα στηρίζουν διαχρονικά αυτό το σύλλογο.
Ο Λουκάς Βούλγαρης ήταν από τους πιο δηλωμένους οπαδούς της ΑΕΚ στο Ίλιον. Και όποιος δεν τον ήξερε προσωπικά θα καταλάβει ποιος ήταν μόλις ακούσει πως ήταν ο παππούς που διάβαζε στο μπαλκόνι του την «Ωρα». Την ξεφύλλιζε. Άλλωστε δεν ήταν εξοικειωμένος με την τεχνολογία για να διαβάσει και κάτι άλλο, περιμένοντας το πρωί να πάει στο περίπτερο να αγοράσει την αγαπημένη του εφημερίδα.
Παρά το γεγονός πως ήταν μεγάλος σε ηλικία, άντεξε τον υποβιβασμό. Ήθελε να ξαναζήσει όμως ακόμα κάποιες στιγμές κιτρινόμαυρου μεγαλείου. Και πάνω σε μία από αυτές έφυγε. Περήφανος. Με το κεφάλι ψηλά. Μία ώρα πριν τη σέντρα στη θύρα 15 υπέστη καρδιακό επεισόδιο βλέποντας την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε!
Αντίo Κύριε Λουκά και κάθε φορά που περνάω έξω από το σπίτι θα έχω στο μυαλό μου τον καλό άνθρωπο με την «Ωρα» στο χέρι!
Πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: