Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Από τον Ταύρο ξεκινά η… ανασύνταξη!

Το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League θέλουν να κάνουν στην ΑΕΚ, αρχής γεννωμένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Από τον Ταύρο ξεκινά η… ανασύνταξη
Στο παρελθόν ανήκει για την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση και πλέον καλείται να στρέψει την προσοχή της στους εναπομείναντες αγώνες της Football League.

Για την «Ένωση» απομένουν τέσσερις αγώνες (συν ένας με τον Πανηλειακό που δεν θα γίνει μετά την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα) και τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο (18:00, OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος του «Δικεφάλου» είναι να διατηρήσει και να αυξήσει τη διαφορά εν όψει της διαδικασίας των πλέο οφ, καθώς η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών μετά την είσοδο μερίδας οπαδών της στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται να παρατάξει με αλλαγές την ΑΕΚ στο σημερινό ματς. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους εξής: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βούρας, ο οποίος θα έχει στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Σαρρή και Πεταυράκη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν εκ νέου ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, ενώ ο Ζόρτς θα είναι μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Ντούνης και Πλατέλλας, ενώ ο Κρισάντους θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Αραβίδης, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Ντούνης Μ, Ρόβας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Φαγέ και Ντακόλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: