Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Non-stop κυνηγητό!!

Δεν ορίζει την τύχη του, θέλει γκέλες του Πανσερραϊκού (που και σήμερα νίκησε), αλλά ο Άρης δεν τα παρατά! Με καλή εμφάνιση, οι κίτρινοι σάρωσαν την Αναγέννηση Γιαννιτσών (4-0) και ελπίζουν για άνοδο.

Non-stop κυνηγητό!
Σαρωτικό το πέρασμα του Άρη απ' τα Γιαννιτσά. Η ομάδα του Καλαϊτζίδη δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και επικράτησε με το ευρύ 4-0 της τοπικής Αναγέννησης αποτέλεσμα που τον ανέβασε στους 49, την ώρα βέβαια που στην κορυφή του πρώτου ομίλου παραμένει ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 53 μετά και τη νέα νίκη του επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Με τον κόσμο στο πλευρό του –αν κι εκτός έδρας- ο Άρης έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις του που είχε 2-3 καλά σουτ, δίχως όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ. Κι αφού η Αναγέννηση Γιαννιτσών αντέδρασε για περίπου… 10 λεπτά, στη συνέχεια ξεκίνησε η «καταιγίδα».

Οι κίτρινοι σιγά-σιγά ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες και τελικά στο 39’ ο Σαμαράς με κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό, κάνοντας το 0-1. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να κάνουν του… κεφαλιού τους, καθώς με τον ίδιο τρόπο ο Ν΄Λουντούλου (56’) έδειξε να κλειδώνει μια και καλή το τρίποντο της νίκης.

Η εμφάνιση των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή και επ’ ουδενί δεν άφηναν το πόδι απ’ το γκάζι, θέλοντας να δώσουν όσα περισσότερα μπορούσαν και στον κόσμο τους. Στο 77’, λοιπόν, ο Νάκας (που λίγη ώρα πριν είχε μπει στο ματς) χρίστηκε σκόρερ με ωραίο πλασέ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε απ’ τον εξαιρετικό Σουνά στο 88’ με εκτέλεση φάουλ, που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αντώνης Σαπουντζής): Συμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος (62’ Μπάρμπας), Καρασαββίδης, Κιόρτσης, Χατζηστεφάνου, Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

Άρης (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος (80’ Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν' Λουντούλου, Σουνάς, Καπνίδης (71’ Νάκας), Σανιά *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: