Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πογιέτ: «Αν δεν αλλάξουμε, θα κινδυνεύσουμε»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, δηλώνοντας μετά την βαριά ήττα από την Άστον Βίλα πως εφόσον η Σάντερλαντ δεν αλλάξει πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ θα βρεθεί σε δεινή θέση. «Το ίδιο θα έκανα κι εγώ αν ήμουν στην θέση τους» σχολίασε για την έντονη φραστική επίθεση προς το πρόσωπό του από οπαδούς της ομάδας, αλλά και την απόφαση πολλών από αυτών να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν το ημίχρονο.
«Μια μέρα σαν την σημερινή πρέπει να κάνεις μια καλή ανάλυση του τι έγινε γιατί ήταν απαράδεκτο. Κάναμε καλές προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας και ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι.
Πριν μερικές εβδομάδες δεν ξεκινούσαμε το ίδιο καλά. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά κι εμείς δεν τα κάνουμε. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν άλλον παρά μόνο εμάς τους ίδιους.
Είχα θετικό προαίσθημα, οι παίκτες έμοιαζαν μια χαρά και ανυπομονούσαν για το ματς. Πρέπει να είμαι προσεκτικός με ό,τι λέω και να αναλύσω την κατάσταση πολύ προσεκτικά. Είχαμε την ευκαιρία να τα πάμε καλύτερα αλλά δεν το κάναμε.
Βλέποντας την εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο, δικαιολογώ τους οπαδούς. Θα είχα την ίδια αντίδραση εάν ήμουν στην θέση τους. Αυτό που κάναμε πέρυσι δεν ήταν αναμενόμενο. Φέτος δεν βρεθήκαμε στην τελευταία τριάδα για όλη τη σεζόν, αλλά αν δεν αρχίσουμε να κερδίζουμε κάποια παιχνίδια θα μπούμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση» ανέφερε ο Ουρουγουανός.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: