Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Έβερτον – Νιούκαστλ! (preview)

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται η Έβερτον και στην 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη! Υποδέχεται τη Νιούκαστλ με στόχο τους τρεις βαθμούς, την ώρα που στις «καρακάξες» θέλουν να φανούν ανεπηρέαστες από την απώλεια του Σισέ...  
Τα «ζαχαρωτά» προέρχονται από ακόμα μια ευρωπαϊκή νίκη στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, την ίδια στιγμή, όμως, έχουν τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών σε αυτό το σημείο της Πρέμιερ Λιγκ, στην ιστορία της παρουσίας τους στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας από το 1992.
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ψάχνει λύσεις και δεδομένα έχει αρχίσει να αγχώνεται βλέποντας ότι η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό είναι τόσο κοντά. Μια από τις αιτίες της «καθίζησης» της ομάδας του, όπως ο ίδιος ανέφερε, είναι και το πρόγραμμα στο οποίο καλείται να ανταποκριθεί φέτος η Έβερτον με υποχρεώσεις και μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Νιούκαστλ, έχει... μείνει στην τιμωρία των εφτά αγωνιστικών που καλείται από σήμερα να εκτίσει ο Παπίς Σισέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της ομάδας έφτυσε τον Τζόνι Έβανς σε ένα περιστατικό – ντροπή για το κορυφαίο πρωτάθλημα, στη νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και του επιβλήθηκε βαριά τιμωρία.
Το καλό για την ομάδα του Τζον Κάρβερ είναι πως βρίσκεται στην 11η θέση, στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να συνεχίσει να παίζει πιο ελεύθερα για να καταφέρει να μπει και στην πρώτη δεκάδα!
Επί του αγωνιστικού, ο Στόουνς είναι αμφίβολος για την Έβερτον αφού ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μπέινς και Όσμαν. Τιμωρημένος ο Μπάρι, εκτός οι ΜακΓκίντι, Πίεναρ και Οβιέδο.
Για τη Νιούκαστλ, επιστρέφουν οι Έλιοτ, Καμπελά και Κόλμπακ, εκτός με προβλήματα τραυματισμών οι Τέιλορ, Τιοτέ, Αϊνταρά, ντε Γιόνγκ και Ντουμέτ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Έβερτον (4-2-3-1): Χάουαρντ – Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Γκάρμπατ – ΜακΚάρθι, Μπέσιτς – Μιραλάς, Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ – Λουκάκου
Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ – Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Ρ. Τέιλορ – Κόλμπακ, Σισοκό – Γκουφράν, Πέρεθ, Αμεόμπι - Ριβιέρ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: