Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Χωρίς Ιμπαγάσα στα Χανιά!!


Δεν ταξίδεψε τελικά στα Χανιά ο Αριέλ Ιμπαγάσα, για τον εκτός έδρας «τελικό» κόντρα στον Πλατανιά, καθώς συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη γάμπα.

Χωρίς Ιμπαγάσα στα Χανιά
Δεν ακολούθησε την αποστολή του Πανιωνίου στα Χανιά ο Αριέλ Ιμπαγάσα για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πλατανιά.

Οι «κυεανέρυθροι» θέλουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας απ’ την επικίνδυνη ζώνη, με τον… αντίστοιχο στόχο του Πλατανιά να μετατρέπει σε σπουδαίο ντέρμπι το ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιμπαγάσα, ο οποίος συνεχίζει συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη γάμπα, ενώ στην αποστολή δεν συμμετέχουν ούτε ο τιμωρημένος Κόρμπος και οι τραυματίες Βλάχος, Ποζατζίδης.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών αποτελούν οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Μπουμάλ, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: