Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

«Έσωσε τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν»!

Γράφει ο Νίκος Πετρουλάκης
Μιλάει ελάχιστα, γιατί δεν θέλει να δίνει δικαιώματα σε κανέναν ο Θανάσης Κατσαρής, πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, από το 1998. Θα συμπληρώσει 20 χρόνια μόλις κλείσει την επόμενη τριετία, αλλά όπως δήλωσε ψάχνει για τον… «διάδοχο»!
Η ουσία είναι ότι ανέφερε κάποια πράγματα χτες στη συνέντευξη μιας ώρας που παραχώρησε στον ARENA FM 89,4, τα οποία αξίζει να σημειωθούν:
-«Ο Σαββίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ, γιατί όταν μπήκε να μας βοηθήσει, δεν είχαμε καμία τύχη. Πηγαίναμε προς τη διάλυση και θα παίζαμε στο ερασιτεχνικό, εκτός εάν πάλι βγάζαμε λαγό από το καπέλο»
-«Ο Ζαγοράκης δεν άφησε χρέη και αυτά που άφησε δεν είναι ικανά να του προσάψουν κατηγορίες. Όλες οι ομάδες έχουν «κρυφά κονδύλια δημοσίων σχέσεων», έτσι είχε και ο ΠΑΟΚ, αλλά ήταν γνωστά σε όλους μας.
-«Μας κατηγόρησαν για καλές σχέσεις με το ΣΔΟΕ. Να ξέρετε ότι εμείς καταθέταμε τις σωστές συμφωνίες, έπαιρναν τα τιμολόγιά μας και έκαναν αντιπαράθεση με άλλους συλλόγους, που ήταν δεκαπλάσια για την ίδια ακριβώς χορηγία. Εμείς φταίμε που ήμασταν σωστοί και όχι οι άλλοι;»
-«Μακάρι να γίνει η νέα Τούμπα, θα είναι κάτι φανταστικό να σκαφτεί, να κατεβεί χαμηλά, χωρίς να επηρεαστεί η εξωτερική όψη της. Ξέρω ότι αυτό θέλει να κάνει ο Σαββίδης…»
Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Θανάσης Κατσαρής, για τον οποίο υπάρχει ένα και μόνο συμπέρασμα: Έχει αποκτήσει το σεβασμό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει την απόφασή του και να επισκεφθεί το «Παλατάκι», γιατί η απουσία του από το μπάσκετ είναι εμφανής. Στην ανάλογη ερώτησή μας, είπε: «Όταν πήγαινα παλαιότερα, με ξεφώνιζαν, είναι πιο κλειστός ο χώρος και δεν ήθελα να προκαλώ. Τώρα, ίσως να ξαναπάω».
Ο Κατσαρής αποκάλυψε και τι έγινε επί Μπατατούδη: «Είχαν εμφανιστεί κάποιοι δήθεν ΠΑΟΚτσήδες, που μάζευαν υπογραφές και έγραφαν καινούργια μέλη στο σύλλογο, για να κερδίσουν τις εκλογές. Μας είχαν δώσει τότε 3 εκατομμύρια δραχμές και μας βοήθησαν και οικονομικά, αλλά εμένα μου χρωστούσε ο σύλλογος λεφτά και έγραφα κι εγώ μέλη, «πατσίζοντας» χρήματα από την καρτέλα μου. Δεν μου στοίχισε τίποτα η όλη αυτή διαδικασία, ενώ δεν έγραψα όπως λένε «όλο το Λάκκωμα». Θα πρέπει να σταματήσει αυτό, γιατί έχω γράψει από εκεί μόλις 10 άτομα, εκ των οποίων, τον πατέρα, την μητέρα και τον θείο του Κλάους Αθανασιάδη. Ποιο Λάκκωμα λοιπόν;»
Ωραία πράγματα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που αποκάλυψε ακόμη: «Ήρθα το 1988, νεαρός, με έκανε μέλος ο Παντελάκης, μετά την αποχώρηση Αλεξόπουλου έγινα πρόεδρος το 1997, πήγα στις εκλογές του 1998, εκλέχθηκα και από τότε έμεινα έως τώρα. Ήρθα με μαύρα μαλλιά και τώρα όχι μόνο άσπρισαν, αλλά τα έχω χάσει κιόλας. Άρα, ήρθε η ώρα να βρω το διάδοχό μου, για να αποχωρήσω. Μάλλον θα είναι η τελευταία τριετία…»
Μάλλον, πρόεδρε, όχι σίγουρα!
Χωρίς τυμπανοκρουσίες η εκκαθάριση
Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης, αν και από την Αθήνα κάποιοι δικηγόροι που δεν έχουν πάρει τη… «συμμετοχή» τους, άρχισαν να λένε ότι ο Άρης δεν θα προλάβει και άλλα τέτοια σχετικά.
Σας ενημερώνουμε όμως, ότι τα πρώτα σοβαρά βήματα έχουν γίνει ήδη και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξουν ανακοινώσεις για τις εξελίξεις, που αναμένονται εντυπωσιακές.
Το θετικό είναι ότι ο Καλαϊτζίδης, που έδωσε τη δυνατότητα στον Στάθη Ρούσσο να αναλάβει όλο αυτό το δύσκολο έργο, είναι αισιόδοξος πως θα τελειώσει η υπόθεση και ο Άρης το καλοκαίρι θα έχει νέο ΑΦΜ, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει πρώτα την άνοδο στη Football League για να είναι «όλα καλά».
Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα αναμένεται να έχει και την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης. Αυτό θα γίνει με έκδοση αριθμού πρωτοκόλλου κατάθεσης του φακέλου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα, ίσως και σήμερα. Όλα αυτά τα γράφουμε, για να μην επηρεάζεται ο λαός του Άρη από «παραμυθάδες», που το μόνο τους προσόν είναι ότι «λένε ωραία το ψέμα»…
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: