Κυριακή 10 Μαΐου 2015

«Πληγωμένος» για το… 3+1!

Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο που καίγεται για την παραμονή, έχοντας ως στόχο τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το προβάδισμα στα πλέι οφ.

«Πληγωμένος» για το… 3+1
Ιδιαίτερο είναι το σημερινό ματς για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 6, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή τους, αφού με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες είναι εκτός επτά ποδοσφαιριστές για τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Σαλπιγγίδης, Νομπόα, Κόστα, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα και Μακ. Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι παλεύουν σήμερα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Κίνητρο, όμως, υπάρχει και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη για να μείνει δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα και να πάρει το προβάδισμα εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Όλα δείχνουν πως ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Βίτορ και Ρατς. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κίτσιου, Τζιόλης και Κάτσε.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Παπαδόπουλος, Περέιρα και Πόζογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Μαντούρο, Πόζογλου, Κουλούρης και Σαββίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: