Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Υπάρχει… ζωή στον Άρη!!

Είναι ακόμα… ζωντανός ο Άρης! Με «χρυσό σκόρερ» τον Κωνσταντινίδη, ο Άρης νίκησε 1-0 την Καβάλα και παραμένει στο -1 από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πέρασε (1-0) από την έδρα του Εθνικού Αγιονερίου.

Υπάρχει… ζωή στον Άρη!
Όσο κερδίζει… ελπίζει ο Άρης!

Με αρκετό άγχος και αφού έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, οι «κίτρινοι» νίκησαν 1-0 την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάρη σε τέρμα του Κωνσταντινίδη στο 89ο λεπτό!

Ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει στο -1 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ο οποίος την ίδια ώρα περνούσε (1-0) από την έδρα του Εθνικού Αγιονερίου.

Συνεπώς, η απευθείας άνοδος στη Football League θα κριθεί την 30η και τελευταία αγωνιστική την επόμενη Κυριακή (17/5), όπου ο Άρης φιλοξενείται από τον Ορφέα Ελευθερούπουλης, ενώ ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Δόξα Δράμας.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Άρης είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Πόι δεν βρήκε από καλή θέση το στόχο. Οι «κίτρινοι» συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ, χάνοντας τη μία καλή στιγμή πίσω από την άλλη και με την Καβάλα, από την άλλη, να ήταν «εγκλωβισμένη» στην άμυνά της. Όμως, το… πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε ποτέ για τους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Όπως στο ξεκίνημα του πρώτου, έτσι και στου δεύτερου, ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, έχοντας δοκάρι μόλις στο 46’. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν πιο ευνοϊκά για τους «κίτρινους», καθώς ο Σταματόπουλος άφησε την Καβάλα με δέκα παίκτες.

Στη συνέχεια, η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ, καθώς ο Κανούλας έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία! Αυτό… ταρακούνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 72’, να τους δίνει το προβάδισμα στο 89’!

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (67΄ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (72΄ Κωνσταντινίδης).

Καβάλα(Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Αβρ. Παπαδόπουλος (46΄ Γκαρακλίδης), Παντελίδης (38΄ Παντελίδης), Κανούλας, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: