Κυριακή 10 Μαΐου 2015

«Θέλει Παναθηναϊκό ο Αμπέντ»

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την έκβαση της υπόθεσης του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος – σύμφωνα με τον μάνατζέρ του – επιθυμεί να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

«Θέλει Παναθηναϊκό ο Αμπέντ»
Στο 92ο της χθεσινής ισοπαλίας της Νιούκαστλ με τη Γουέστ Μπρομ πέρασε ως αλλαγή ο Μεχντί Αμπέντ και στα φόρουμ των οπαδών του βρετανικού συλλόγου υπάρχει γκρίνια για τη μη χρησιμοποίηση του Αλγερινού χαφ.

Ο προπονητής των «καρακαξών», Τζον Κάρβερ, δείχνει πως δεν υπολογίζει τον διεθνή άσο και παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου τον έχει τοποθετήσει στην transfer list, κάτι που χαροποιεί τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης του 23χρονου παίκτη, ο οποίος – σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του – επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Αυτήν τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Η Νιουκάστλ έχει επικεντρωθεί στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μεχντί θέλει να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πουθενά αλλού. Κι αυτό μιλάει από μόνο του», τόνισε ο Τζαμέλ Μπουκίρ στην εφημερίδα «Goal». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: