Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μπεγερίν: «Ωρίμασα μέσα κι έξω από το γήπεδο»

Ούτε στιγμή δεν έχει μετανιώσει ο Έκτορ Μπεγερίν που πριν από χρόνια άφησε τη Μπαρτσελόνα για το Λονδίνο και την Άρσεναλ, τονίζοντας ότι έχει ωριμάσει σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής και πλέον είναι έτοιμος για κάθε ποδοσφαιρική πρόκληση στην Πρέμιερ Λιγκ. 
Με 16 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και δύο γκολ μέχρι στιγμής, ο 20χρονος αμυντικός που είχε συνηθίσει να παίζει... εξτρέμ στους «μπλαουγκράνα», δηλώνει πως πλέον είναι απόλυτα εναρμονισμένος με την αγγλική κουλτούρα, το αγγλικό παιχνίδι και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, έχοντας ωριμάσει σε όλους τους τομείς.
«Όταν έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή και την καριέρα σου πρέπει να την αρπάζεις κι εγώ αυτό έκανα. Έφυγα από τη Μπαρτσελόνα παιδάκι και πλέον αισθάνομαι υπεύθυνος άνδρας στην Άρσεναλ. Έφυγα στα 16 από την πατρίδα μου και πλέον έπειτα από τόσα χρόνια έχω καταφέρει να συνηθίσω τα νέα δεδομένα και τη χώρα στην οποία βρίσκομαι. Τώρα παίζω στην άμυνα, ενώ είχα συνηθίσει να παίζω... εξτρέμ. Έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής και αισθάνομαι εξαιρετικά πλέον» είπε ο Μπεγερίν.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: