Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πέπε: «Ο διαιτητής το έκανε δύσκολο…»

Παράπονα για τη διαιτησία του Κλος Γκόμεθ εξέφρασε ο Πέπε μετά το 2-2 της Ρεάλ με τη Βαλένθια, που καταδικάζει τη «βασίλισσα» στην απώλεια του τίτλου.

Πέπε: «Ο διαιτητής το έκανε δύσκολο…»
Στη διαιτησία του Κλος Γκόμεθ επέρριψε ευθύνες για το στραβοπάτημα της Ρεάλ απέναντι στη Βαλένθια (2-2) ο Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, έκανε λόγο για ακατανόητα σφυρίγματα.

«Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι επαφών. Ο διαιτητής έδωσε πολλά φάουλ σε βάρος μας που δεν τα καταλαβαίνω. Ο Αντρέ Γκόμες έκανε πολλά μαρκαρίσματα για τα οποία δεν τιμωρήθηκε. Ήταν ένα εύκολο ματς να διευθύνει κανείς, αλλά ο διαιτητής το περιέπλεξε χωρίς λόγο», δήλωσε ο Πέπε.

Πλέον, με το πρωτάθλημα να χάνεται, το Champions League αποτελεί μονόδρομο για τη Ρεάλ. «Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βαλένθια, έχουμε ελπίδες να αποκλείσουμε τη Γιουβέντους. Θα πρέπει να ιδρώσουμε τη φανέλα, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να πάμε την Τετάρτη να πάρουμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: