Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Χάινς: « Ο Ολυμπιακός από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Κάιλ Χάινς θα τεθεί αντιμέτωπος και σε Final Four με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και τονίζει ότι δεν ξεχνιούνται όσα έζησε τη διετία που ήταν στον Πειραιά.
«Έχω ζήσει υπέροχες στιγμές με τον Ολυμπιακό. Κατέκτησα τίτλους. Οι οπαδοί του με αγαπούν, το γνωρίζω. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται. Τώρα είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ και φέτος αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ για την κατάκτηση της Euroleague. Άλλωστε από την αρχή της σεζόν αυτός ήταν ο στόχος μας» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ στη Real News για τη νέα του συνάντηση με τον Ολυμπιακό ως αντίπαλος.
Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, απέδειξε πόσο αξίζει με τις νίκες επί της Μπαρτσελόνα και με την παρουσία του στη Μαδρίτη και τον σεβόμαστε απόλυτα. Από εκεί και πέρα, στόχος δικός μας είναι η κορυφή, η πρώτη θέση. Γι΄ αυτήν δουλεύουμε εντατικά όλη τη χρονιά και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία. Υπάρχει προσμονή και όχι φόβος. Νιώθω ευλογημένος που θα παίξω πάλι σε φάιναλ φορ».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: