Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μια από τα ίδια!!


Ικανοποίηση μεν για τη νίκη, αλλά μόνο γι’ αυτή στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Προβληματισμός για τη νέα μετριότατη εμφάνιση και άμεση στροφή στον αγώνα με τη Λάρισα.

Μια από τα ίδια

Προσωπικά λάθη, δυσλειτουργία στην ανάπτυξη και φτωχότερη παραγωγή ευκαιριών συνθέτουν την εικόνα των «κιτρινόμαυρων», που παρότι μόνο αν το θελήσουν οι ίδιοι θα χάσουν την άνοδο, κινδυνεύουν να χαλάσουν τις εντυπώσεις. Γιατί η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει…

Ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας είναι έκδηλος, τόσο από τον Τραϊανό Δέλλα όσο και από τη διοίκηση (ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε από το εξωτερικό και ήταν χθες στο ΟΑΚΑ). Ελαφρυντικά υπάρχουν, αφού οι απουσίες-με κυριότερη αυτή του Μάνταλου-είναι πολλές και μια ομάδα που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει προ πολλού την άνοδο, είναι αδύνατο να διατηρεί τον ίδιο υψηλό ρυθμό για τόσους μήνες. Όμως οι απαιτήσεις είναι πολλές και μια ομάδα με το δυναμικό της «Ένωσης» δεν νοείται να κινδυνεύει με ήττα από αυτούς τους αντιπάλους. Πόσω μάλλον όταν αρκετοί από τους παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται υπό κρίση για το αν έχουν θέση στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

Από… χθες η προσοχή έχει στραφεί στον αγώνα της Τετάρτης με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ (18:00). Οι «βυσσινί» έχουν, όπως και η «Ένωση», δύο νίκες στα play offs και είναι ο πλησιέστερος… διώκτης τους, αν και βρίσκονται στο -10. Ο στόχος είναι, λοιπόν, διπλός: νίκη για να απομακρυνθεί και η παραμικρή αμφιβολία για την άνοδο, αλλά και επιτέλους μια πειστική εμφάνιση.

Χθες μετά τον αγώνα η ομάδα δείπνησε μαζί, ενώ από σήμερα αρχίζει η μίνι-προετοιμασία. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο δεν προλαβαίνει, ενώ ίσως αυτή τη φορά μπει στην αποστολή ο Άλεξ Ντακόλ. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή του, με Λάρισα εκτός, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή εντός, αλλά και Παναχαϊκή εκτός). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: