Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» ο Ολυμπιακός!! (pics)

Το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στα Χανιά, τον «Γαλανόλευκο Φάρο», επισκέφτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.
Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» ο Ολυμπιακός (pics) Πάντοτε πριν από έναν αγώνα η αδρεναλίνη των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει. Μερικές «ανάσες» από την καθημερινότητα των προπονήσεων, πριν από ένα παιχνίδι, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητες. Ο Ολυμπιακός δίνει στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά, το τελευταίο του παιχνίδι πρωταθλήματος για φέτος. Λίγες ώρες πριν από το ματς, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου είχαν την ευκαιρία, μέσω της Forthnet, να περάσουν χρόνο με φιλάθλους της ομάδας. Παράλληλα, Έλληνες διεθνείς, σε άλλο σημείο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η αποστολή, υποδέχθηκαν τον πρόεδρο και τα μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου». Αμέσως μετά όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καθιερωμένη τους «βόλτα», στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ως ομάδα!

inner

Τέσσερις νεαροί και ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες, οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους θαυμαστές τους, νικητές σε διαγωνισμό της Forthnet, από την περιοχή, οι οποίοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο. Οι άσοι του Ολυμπιακού υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας μας, ενώ επεσήμαναν τη χαρά που νιώθουν κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον κόσμο του Θρύλου!

inner

Λίγο πιο κει, ο «Γαλανόλευκος Φάρος», ο σύνδεσμος φιλάθλων της εθνικής Ελλάδας, επισκέφθηκε τους Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού και τους τίμησε! Ο Κώστας Μήτρογλου, ο Δημήτρης Σιόβας και ο Κώστας Φορτούνης υποδέχθηκαν τους ανθρώπους του συνδέσμου, οι οποίοι εκτός από ένα αναμνηστικό βραβείο, είχαν μαζί τις φανέλες των τριών παικτών, με τα ονόματα και τους αριθμούς στην πλάτη. Οι τρεις άσοι (και όχι μόνο) υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και έβγαλαν επίσης πολλές φωτογραφίες, με τα μέλη του «Γαλανόλευκου Φάρου» (και όχι μόνο).

inner

Όταν οι… υποχρεώσεις (ευχάριστες, βέβαια) ολοκληρώθηκαν, ήρθε η ώρα για τον καθιερωμένο ομαδικό περίπατο. Το ραντεβού παικτών, μελών του προπονητικού επιτελείου, του κ. Περέιρα, αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ, του Πιερ Ισά, ήταν στο λόμπι του ξενοδοχείου. Από εκεί άρχισε ο περίπατος στις εγκαταστάσεις. Σε κάθε εκτός έδρας ματς είναι πλέον παράδοση οι παίκτες να κάνουν μία ολιγόλεπτη βόλτα, ως ομάδα, να συζητούν για το ματς που επίκειται και να παίρνουν μερικές «ανάσες». Ακόμη και κατά τη βόλτα τους αυτή, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν «αντικείμενο λατρείας», καθώς από όπου περνούσαν έβγαζαν πολλές φωτογραφίες με τον κόσμο που ήταν εκεί. Ολοκληρώνοντας το πρωινό τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αποχώρησαν σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου, για να κάνουν meeting με θέμα αποκλειστικά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Είδαν βίντεο, συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν και στη συνέχεια μετέβησαν στο εστιατόριο για να γευματίσουν.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: