Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – ΚΠΡ!! (preview)

Βλέποντας τη Μπέρνλι να υποβιβάζεται και μαθηματικά παρά τη νίκη (1-0) επί της Χαλ, η ΚΠΡ ξέρει ότι σήμερα ίσως να χαθεί και η ίδια... Στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι Ρέιντζερς φιλοξενούνται στο «Etihad» από τη Μάντσεστερ Σίτι που θέλει τη δεύτερη θέση.  
Η ομάδα του Κρις Ράμσεϊ ξέρει ότι σήμερα ενδεχομένως και να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ. Μονάχα η νίκη θα τη σώσει γιατί σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα και με τον έναν βαθμό από το σημερινό ματς με τους «πολίτες» θα κουνήσει κι αυτή μαντήλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως το έκανε το απόγευμα του Σαββάτου η Μπέρνλι παρά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Χαλ.
Οι Λονδρέζοι, βέβαια, δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη και η φετινή τους σεζόν ήταν πολύ άσχημη, με τον υποβιβασμό – εφόσον επιβεβαιωθεί – να έρχεται σαν απολύτως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων...
Η Σίτι από την πλευρά της, έχει κάνει ένα καλό σερί τριών νικών, προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Τότεναμ με σκορ 1-0 και φυσικά στοχεύει στην διατήρηση της δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, με την οποία ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πιστεύει ότι μπορεί να ... γλιτώσει την απόλυση. Οι περσινοί Πρωταθλητές, εφόσον παρέδωσαν τα σκήπτρα στην Τσέλσι που πλέον κάθεται κι επίσημα στο θρόνο, έχουν την Άρσεναλ στην ισοβαθμία (και με ματς λιγότερο οι Λονδρέζοι), ενώ απειλεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στο -2 έπειτα από τη νίκη στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.
Στα αγωνιστικά, οι Κομπανί και Τουρέ είναι ετοιμοπόλεμοι για τη Σίτι, όμως ο Νασρί έμεινε εκτός με πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα χάσει το φινάλε του πρωταθλήματος.
Αμφίβολοι για την ΚΠΡ οι Κόκερ, Χιλ, Ζαμόρα και Ίσλα, τιμωρημένος ο Ονουόχα, απουσιάζει με άδεια ο Φέρντιναντ, εκτός οι Βάργκας και Φαουρλίν.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κολάροφ – Νάβας, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σίλβα – Αγουέρο, Μπονί
ΚΠΡ (4-4-1-1): Γκριν – Φέρλονγκ, Νταν, Κόκερ, Γιούν – Φίλιπς, Μπάρτον, Σάντρο, Χένρι – Φερ - Όστιν
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: