Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πρέιτι και Φρέιτας για αντι-Βρύζας!

Δύο διαφορετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Αντονέλο Πρέιτι και του Κάρλος Φρέιτας για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Πρέιτι και Φρέιτας για αντι-Βρύζας
Φτάνουμε στα μέσα Μαΐου και ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανακοινώσει τον τεχνικό διευθυντή που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο. Ωστόσο, τα σενάρια για τον επόμενο άνθρωπο που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του συλλόγου εν όψει της νέας σεζόν αυξάνονται κάθε μέρα.

Τα τελευταία προκύπτουν από την Ιταλία και την Πορτογαλία. Το πρώτο αφορά τον Αντονέλο Πρέιτι που μίλησε σε σάιτ της Πάρμα και ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν στη γειτονική χώρα για το όνομά του και τους Θεσσαλονικείς.

«Είναι μία κατάσταση που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες, αλλά θέλω να πω ότι ποτέ δεν είχα απευθείας επαφή με την διοίκηση. Ρωτήθηκα από μία εταιρία ατζέντηδων που με πρότεινε και επανέλαβα ότι το μυαλό μου είναι στην Πάρμα μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν δεν υπάρξει μέλλον στη συνεργασία μου με την Πάρμα, θα σκεφτώ άλλες επιλογές», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των «Παρμένσι».

Όσον αφορά την Πορτογαλία, πρόκειται για έναν πρώην γνώριμό μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010/11. Ο λόγος για τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχει συνομιλήσει με ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» και είναι μέσα στους υποψήφιους για τη θέση, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα για κάποιον ως αυτή την ώρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: