Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ιερολοχίτες: «Αφετηρία για να επιστρέψει ο Αυτοκράτορας στη φυσική του θέση»

Οι Ιερολοχίτες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ, τονίζοντας ότι ελπίδα όλων είναι να αποτελέσει την αφετηρία για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από τη διεκδίκηση τίτλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την 4η θέση και την ελπίδα ότι θα αποτελέσει αφετηρία για να επιστρέψει σιγά-σιγά ο ΑΡΗΣ στη φυσική του θέση.
Το είχαμε πει πολλές φορές φέτος κατα τη διάρκεια της σεζόν, πως στο μπασκετικό ΑΡΗ, γίνονται μεθοδευμένες και καλά στοχευμένες κινήσεις, και πως γενικότερα το τμήμα έδειχνε να αποπνέει υγεία, καθαρότητα και αισιοδοξία για κάτι καλύτερο απο αυτό που βλέπαμε τα τελευταια χρόνια…

Σήμερα με τον τελευταίο αγώνα και τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Α1, αποδείχθηκε έως ένα βαθμό, πως όλα όσα βλέπαμε, όχι μόνο πλασματικά δεν ήταν, αλλά μια φυσική απόρροια της σωστής δουλειάς που γίνεται στην Κ.Α.Ε, δίνοντας μας ελπίδες, στο μέλλον να δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα, ιδιαίτερα και με την έλευση του νέου επενδυτή !!!

Ίσως σε κάποια άλλη παλιότερη εποχή, η κατάκτηση της 4ης θέσης να προκαλούσε απογοήτευση, αλλά με τα σημερινά δεδομένα και βάσει όλων των προβλημάτων που είχε ο σύλλογος την τελευταια δεκαετία, με οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, συνεχείς μειώσεις του αγωνιστικού μπάτζετ, απαγορεύσεις και περιορισμούς μεταγραφών κτλ, σίγουρα θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία και μας αφήνει ελπίδες οτι ίσως σύντομα ξαναδούμε τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΡΗ να επιστρέφει στη φυσική του θέση, εκεί που του αρμόζει να είναι, μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας και διεκδικητής ευρωπαϊκών τίτλων !!!

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, είτε ανήκουν στο αγωνιστικό είτε στο διοικητικό κομμάτι αυτής της οικογένειας… Να είναι σίγουροι πως ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ξέρει να αναγνωρίζει και όσο βλέπουμε να γίνονται σωστά πράγματα στο σύλλογο, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψουν οι εποχές που δύσκολα έβρισκε κανεις εισιτήριο ακομη και για τον πιο αδιάφορο αγώνα της χρονιάς…!!!

Ελπίζουμε η σοβαρότητα αυτή να συνεχιστεί και κατα τη διάρκεια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από τη σειρά των αγώνων με το χανούμι… Τελειώνουμε μπαμ μπαμ αυτούς τους γελοίους και πάμε παρακάτω…!!! Γιατί ΑΡΗ μου δε γίνεται αλλιώς !!!

Υ.Γ.1 Ένα μεγάλο μπράβο επίσης και στα παλικαράκια που δώσανε το παρών στο μακρινό Ρέθυμνο και με τις φωνές και την ασταμάτητη στήριξή τους, σπρώξανε την ομάδα στη νίκη.

Υ.Γ.2 Ραντεβού τώρα στο θρυλικό ΠΑΛΕ με το χανουμάκι… Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: