Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τσέλσι – Λίβερπουλ!! (preview)

Η Πρωταθλήτρια και χαλαρή Τσέλσι υποδέχεται σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ τη Λίβερπουλ που... καίγεται για βαθμούς. Κάθε άλλο παρά ντέρμπι, τουλάχιστον στη θεωρία, φαντάζει το παιχνίδι, πιθανότατα θα χειροκροτήσουν τους «μπλε» για τον τίτλο οι «κόκκινοι».  
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν κρύβει ότι πλέον είναι και ο ίδιος πιο χαλαρός και ξέρει ότι με εξασφαλισμένη την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ίσως να μην υπάρχει το ίδιο κίνητρο για νίκη από τους ποδοσφαιριστές του. Βέβαια, το γεγονός πως όλη η εβδομάδα έχει κυλήσει ήρεμα και άνετα για τους Λονδρέζους μετά το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας που επιβεβαίωσε τον φετινό Πρωταθλητή, ίσως βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του «special one» να εμφανιστούν πιο ελεύθεροι στο γήπεδο και να παίξουν διασκεδάζοντας περισσότερο.
Η Λίβερπουλ, μόνο σαν...διασκέδαση δεν βλέπει το παιχνίδι, αν και της έκαναν ένα πολύ μεγάλο και ωραίο δώρο οι Τότεναμ και Σαουθάμπτον το Σάββατο με τις ήττες τους από Στόουκ (3-0) και Λέστερ (2-0) αντίστοιχα. Οι «κόκκινοι», θέλουν να σιγουρέψουν την 5η θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, δεν σταματούν να... ορέγονται και την πρώτη τετράδα, αν και με αυτή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι απίθανο η ομάδα του Φαν Χάαλ να μην μπορέσει να πάρει τα δύο εναπομείναντα ματς της σεζόν.
Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, ενδέχεται να σχηματίσει τον «διάδρομο των Πρωταθλητών» και να χειροκροτήσει την Τσέλσι για την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου...
Στα αγωνιστικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει να καταλήγει στον Ρεμί για την επίθεση, δίχως διάθεση να ρισκάρει με τον Ντιέγκο Κόστα, ενώ αρκετές πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνουν οι Τσεχ, Ζούμα και Φιλίπε Λουίς, δεδομένης της «αδιαφορίας» της ομάδας.
Δίχως Στάριτζ, με Μπαλοτέλι να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και με Λούκας διαθέσιμο η Λίβερπουλ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς – Ζούμα, Μάτιτς – Γουίλιαν, Κουαδράδο, Αζάρ – Ρεμί
Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ – Τσαν, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζόνσον – Χέντερσον, Τζέραρντ, Άλεν – Άιμπ, Κουτίνιο, Στέρλινγκ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: