Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Βραβεύει τον Έκι ο Παναθηναϊκός!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος θα τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό για την προσφορά του στον σύλλογο, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ. Επαφές για τα οφειλόμενα. Τα πλάνα του Αναστασίου.

Βραβεύει τον Έκι ο Παναθηναϊκός
Με μία ξεχωριστή παρουσία στα επίσημα της Λεωφόρου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος για τον Εζεκιέλ Γκονζάλες, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ θα τον τιμήσει στο περιθώριο του αγώνα με τους Ηπειρώτες για την προσφορά του στον σύλλογο.

Παράλληλα, θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Αργεντινό για τα οφειλόμενα που υπάρχουν στο πρόσωπό του από το παρελθόν, με τις δύο πλευρές να δείχνουν καλή διάθεση να βρεθεί μία κοινή λύση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει το προβάδισμα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής έντεκα: Στιλ, Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Χουχούμη, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνη, Κλωναρίδη και Καρέλη.

Στον πάγκο θα είναι οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Δώνης, Μπούι, Ντίνας και Μπερίσα. Στις απουσίες των τραυματιών Νάνο, Πέτριτς (συνέχισαν θεραπεία) και Μαυρία (πρόγραμμα φυσικής κατάστασης), προστέθηκε και ο Μέντες, που αντιμετωπίζει κάκωση στον αριστερό Αχίλλειο τένοντα ακολουθώντας θεραπεία. Παράλληλα, «νοκ-άουτ» είναι και τιμωρημένοι Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: