Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τσακίρης: «Δεν επιστρέφω στον Πανιώνιο»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης τα σενάρια που τον ήθελα να επιστρέφει στον Πανιώνιο, σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να μείνει στην κατηγορία και οδηγεί σε λύση Γ’ Εθνικής.

Τσακίρης: «Δεν επιστρέφω στον Πανιώνιο»
Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Κωνσταντίνου Τσακίρη στα κοινά του Πανιωνίου, όπως δήλωσε ο πρώην ιδιοκτήτης του συλλόγου με δηλώσεις του στη SportDay.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας υπογράμμισε πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στη διοίκηση των «κυανέρυθρων», αν και σενάρια τον ήθελα να το πράττει σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκαι και επιλεγεί η λύση της Γ’ Εθνικής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ο Μανίκας δεν ανέφερε ποτέ το όνομά μου στις δηλώσεις του. Αν υπήρχε σενάριο επιστροφής, είτε για μένα είτε για τον οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή, σίγουρα θα μας συνέφερε να μπούμε σήμερα στην ομάδα, που έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και με λίγα χρήματα μπορεί να διαχειρίζεται το υπάρχον χρέος και να το μειώνει σιγά-σιγά.

Υπενθυμίζω ότι δεν είμαστε ΑΕΚ για να διαθέτουμε εκατομμύρια στη Γ' εθνική από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον ΟΠΑΠ ούτε κόβουμε 20.000 εισιτήρια. Προσωπικά φοβάμαι ότι αν πέσουμε στη Γ' θα μείνουμε εκεί. Είναι τραγικό το τάιμινγκ αυτής της συζήτησης, την παραμονή μιας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης. Εφόσον βγήκε αυτό το αυθαίρετο σενάριο, τουλάχιστον ας το σβήσουμε πριν από την έναρξη του ματς
».

Από την πλευρά του, ο τωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, κράτησε και εκείνος ανάλογη στάση επί του θέματος: «Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο Πανιώνιος θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έχει προκύψει κάτι τέτοιο, όταν έχουμε φτάσει να παίζουμε στο τελευταίο παιχνίδι τους κόπους μιας χρονιάς. Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει και την επόμενη μέρα με την υπάρχουσα διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: