Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Μίλησε για Τζούρισιτς ο Περέιρα!

Την επαφή του Βίτορ Περέιρα με την Μπενφίκα για την περίπτωση του Φιλίπ Τζούρισιτς αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι. Μίλησε με Καρίγιο ο Γκαλέτι. Ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Μαζουακού.

Μίλησε για Τζούρισιτς ο Περέιρα

Τον διεθνή άσο, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και στο κέντρο στα πλάγια, έχουν εισηγηθεί οι εκπρόσωποί του, αφού αναμένεται να αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο. «Ο Περέιρα είναι πολύ ενεργός στην αγορά της Πορτογαλίας και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για παίκτες που γνωρίζει ο 46χρονος προπονητής», αναφέρει η ιστοσελίδα «Maisfutbol».

Επαφή Γκαλέτι με Καρίγιο

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του Γουίδο Καρίγιο είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος έχει αναλάβει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού και της Εστουδιάντες.

Η ομάδα σκοπεύει να πουλήσει ακριβά τον 24χρονο φορ, από τη στιγμή που για εκείνον υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα και την Ίντερ, και η τιμή πώλησης να ξεκινάει από τα 7 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες προσπαθούν μέσω του Γκαλέτι να πιέσουν τον παίκτη να δώσει τη συγκατάθεσή του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αν και οι πιθανότητες αυτή δεν είναι υπέρ του.

Ανανεώνει ο Μαζουακού

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο Γάλλος μπακ-χαφ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν μετά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Για αυτό τον λόγο εντός των προσεχών ήμερων αναμένεται να τον καλέσουν στα γραφεία του συλλόγου για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο (2019 αντί 2018). Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο μάνατζέρ του, Ροζέρ Ενροτό, θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα και προχωρήσουν οι σχετικές συζητήσεις.

Φινάλε ως πρωταθλητής

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αν και ο Βίτορ Περέιρα θα μπορούσε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή να δοκιμάσει άλλους, όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Χανιώτες (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Χάρα, Φορτούνης, Ντομίνγκες και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Κασάμι και Χάρα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μποτία, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Γιαννούλης και Στρέζος, ενώ για προληπτικούς λόγους στην Αθήνα θα μείνει και ο Ντοσεβί που έκανε συντηρητικό πρόγραμμα. Ασφαλώς ο Πορτογάλος προπονητής δεν πήρε μαζί του και τους Αφελάι και Μέγιερι, που δεν υπολογίζονται και αποχωρούν στο τέλος της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: