Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Πλησιάζει ο Εσιέν!!


Κοντά στην απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ό,τι άφησε να εννοηθεί ο Αλαφούζος στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στα υπ’ όψιν και ο Λεντέσμα της Λάτσιο.

Πλησιάζει ο Εσιέν!

Στόχος των «πρασίνων» είναι να ενισχυθούν αισθητά εν όψει της νέας σεζόν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Και οι κινήσεις που κάνουν στο «τριφύλλι» έχουν ακριβώς αυτό τον στόχο, αφού εδώ και μερικές ημέρες έχουν έρθει σε επαφή για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Παναθηναϊκός προσφέρει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Γκανέζο χαφ, προκειμένου να τον δελεάσει και από τον σύλλογο προκύπτει αισιοδοξία πως μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Πράσινη» υποστηρίζει πως ο Γιάννης Αλαφούζος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ την περασμένη Πέμπτη αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, λέγοντας πως «είμαστε κοντά σε παίκτη 32 ετών που αγωνίζεται στη Μίλαν». Και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Γκανέζο μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λιόν, Ρεάλ, Τσέλσι και τη Μίλαν.

Την ίδια ώρα, στα υπ’ όψιν του «τριφυλλιού» φέρεται να βρίσκεται και ο Κριστιάν Λεντέσμα της Λάτσιο, ο οποίος προτάθηκε στη διοίκηση. Η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες του συλλόγου, αφού είναι πιο προσιτή σε σχέση με εκείνη του Εσιέν, και είναι ένας παίκτης που επίσης μπορεί να κάνει τη διαφορά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: