Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αζάρ: «Ο Ντρογκμπά με έπεισε για την Τσέλσι»

Όταν του μίλησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όλα στο μυαλό του άλλαξαν! Ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε ότι αρκούσε μια κουβέντα με τον Ιβοριανό για να πειστεί και να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι, αφού αρχικά ήταν διστακτικός.  
Ο Βέλγος σούπερ σταρ των «μπλε» που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, από τους συναδέλφους του που ψήφισαν στην Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να πει το «ναι» στους «μπλε» του Λονδίνου...
«Δεν ήθελα να πάω στην Τσέλσι γιατί ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα ήταν 6η στο πρωτάθλημα. Πείστηκα μόλις κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο ο Ζερβίνιο και μου είπε “θέλει κάποιος να σου μιλήσει...”. Δεν ήξερα ποιος ήταν και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Ντρογκμπά για να μου μιλήσει για την Τσέλσι!
Πραγματικά ήμουν πολύ κολακευμένος γιατί πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων επιθετικώμν στον κόσμο. Δεν θα υπέγραφα, αλλά έπειτα απ' όσα μου είπε ο Ντιντιέ και απ' όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς...». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: