Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Υπέγραψε ο Κούπερ, ακολουθεί ο Μάρτιν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείται ήδη ο Ντι Τζέι Κούπερ, ενώ λεπτομέρειες απομένουν για να ντυθεί στα πράσινα και ο Κένιον Μάρτιν. Άκαρπη η προσπάθεια για Καϊμακόγλου.

Υπέγραψε ο Κούπερ, ακολουθεί ο Μάρτιν

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι και ο Κένιον Μάρτιν, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση, αλλά μένει να ρυθμιστούν κάποια μικρά ζητήματα για να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του από τις ΗΠΑ και να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Για τον πολύπειρο ΝΒΑερ εκφράστηκε σε ανθρώπους του «τριφυλλιού» με τα καλύτερα λόγια ο συμπαίκτης του φέτος στους Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποκτήσει και τον Κώστα Καϊμακόγλου, αλλά αφενός μεν το συμβόλαιό του με την Ούνιξ κι αφετέρου οι κακές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή.

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την κανονική περίοδο στην Α1 υποδεχόμενοι τον Απόλλωνα Πατρών σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που πήγε χθες στο νοσοκομείο λόγω πόνων στην κοιλιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: