Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Κριτική στη Ρεάλ από τον μάνατζερ του Μπέιλ!!

Αφού τονίζει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο μάνατζερ του Ουαλού άσου άσκησε δριμεία κριτική στη «βασίλισσα της Ευρώπης» και εξήγησε τα αίτια της μέτριας απόδοσης του πελάτη του.

Κριτική στη Ρεάλ από τον μάνατζερ του Μπέιλ!
Το πρόβλημα για το οποίο ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει σκαμπανεβάσματα φέτος στην απόδοσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει εντοπίσει ο μάνατζερ του Ουαλού εξτρέμ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ στη Telegraph, οι μέτριες εμφανίσεις του διεθνούς άσου οφείλονται στο γεγονός ότι ο πελάτης του δεν τροφοδοτείται συχνά από τους συμπαίκτες του, χωρίς να έχει τις ίδιες δυνατότητες να προσφέρει στην ομάδα του.

«Η Ρεάλ οφείλει να δουλέψει περισσότερο με τον Γκάρεθ και να του πασάρει την μπάλα περισσότερο. Αντί για κριτική πρέπει να εργαστεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τι γίνεται. Και είμαι πολύ ενοχλημένος για το γεγονός ότι η κριτική έρχεται και από επαγγελματίες του χώρου», τόνισε ο ατζέντης του Μπέιλ στη βρετανική εφημερίδα και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο Ουαλός θέλει να παραμείνει στη «βασίλισσα της Ευρώπης»:

«Ο Γκάρεθ θα παραμείνει σίγουρα στη Ρεάλ, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πουθενά. Είναι αποφασισμένος να πετύχει εκεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: