Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ντεπάι: «Η πρόκληση τώρα αρχίζει»

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι η Premier League για τον Μέμφις Ντεπάι, που δήλωσε ότι πάει «πεινασμένος» στη Γιουνάιτεντ, ενώ τόνισε ότι ελπίζει να φτάσει στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ντεπάι: «Η πρόκληση τώρα αρχίζει»
Για το όνειρό του να αγωνιστεί στην Premier League μίλησε ο Μέμφις Ντεπάι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή της απόκτησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πηγαίνει... πεινασμένος στην νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Premier League. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντως, η πρόκληση τώρα αρχίζει κι εγώ είμαι "πεινασμένος"», ήταν τα λόγια του Ολλανδού άσου που, στη συνέχεια, τόνισε τη χαρά που νιώθει όποτε τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχω ακούσει ότι αρκετοί στο Μάντσεστερ με συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι υπέροχο να το ακούω αυτό, όμως είμαι ακόμη 21. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο του Κριστιάνο», είπε ο νεαρός εξτρέμ, που επισήμανε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο ποδοσφαιρικός του ήρωας.

«Ο Κριστιάνο είναι ο μεγάλος μου ήρωας και έχω το ίδιο στυλ με αυτόν. Έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ και θέλω να παλέψω για να το καταφέρω κι εγώ», κατέληξε.

Ο Ντεπάι πετάει... φωτιές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, καθώς έχει πετύχει 28 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: