Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αποφασισμένη να… μπλέξει!!

Ό,τι μπορεί για να κινδυνεύσει σοβαρά με υποβιβασμό συνέχισε να κάνει η Νιούκαστλ! Η εκπληκτική Λέστερ ανάγκασε τις «καρακάξες» στην όγδοη σερί ήττα τους (3-0) και τις έμπλεξε πλέον για τα καλά.

Αποφασισμένη να… μπλέξει!
Ξεκίνησε σαν ντεφορμάρισμα. Συνεχίστηκε σαν «κοιλιά». Μετατράπηκε σε κατήφορο. Και τώρα πλέον κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να σταματήσει η κατρακύλα της Νιούκαστλ!

Απέναντι στην αποφασισμένη Λέστερ, οι «καρακάξες» όχι απλά δε σταμάτησαν το σερί των αποτυχιών, αλλά δεν προέβαλαν καν σοβαρή αντίσταση πριν χάσουν με το βαρύ 3-0.

Το γκολ του Ουγιόα από το πρώτο κιόλας λεπτό καταρράκωσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας του Τζον Κάρβερ. Όταν ο Μόργκαν, δε, ξεχείλωσε πρόωρα το προβάδισμα των «αλεπούδων» στο 17’, όλα είχαν ήδη τελειώσει.

Έτσι, ο Ουγιόα μπόρεσε στο 48’ να φτάσει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα (αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλέφσκι) και σε συνδυασμό με την αποβολή του Ουίλιαμσον στο 62’ να τελειώσει και τις ύστατες ελπίδες της Νιούκαστλ.

Με την αποβολή και του Γιάνμαατ λοιπόν στις καθυστερήσεις να ολοκληρώνει την τραγωδία, η Λέστερ πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία ματς (σ.σ. έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι). Πλησίασε, έτσι, στον πόντο τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία με οκτώ σερί ήττες και πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα της που δεν έχει πετύχει ούτε γκολ (!) βλέπει κατάματα πλέον τους μπελάδες.




Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο, 2/5 (17:00)

Λέστερ-Νιούκαστλ 3-0
(1’, 48’ πεν. Ουγιόα, 17’ Μόργκαν)

Άστον Βίλα-Έβερτον
Λίβερπουλ-ΚΠΡ
Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον
Σουόνσι-Στόουκ
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ (19:30)

Κυριακή, 3/5

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (15:30)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα, 4/5

Χαλ-Άρσεναλ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (36η)

Σάββατο, 9/5 (17:00)

Έβερτον-Σάντερλαντ (14:45)
Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ
Χαλ-Μπέρνλι
Λέστερ-Σαουθάμπτον
Νιούκαστλ-Γουέστ Μπρομ
Στόουκ-Τότεναμ
Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 10/5

Μάντσεστερ Σίτι-ΚΠΡ (15:30)
Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα, 11/5

Άρσεναλ-Σουόνσι
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: