Σάββατο 2 Μαΐου 2015

«Τσεκάρει» Χελάντερ και Γουίλσον!

Ο Φιλίπ Χελάντερ και ο Ντάνι Γουίλσον είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Παναθηναϊκού και θα τους τσεκάρει από κοντά σήμερα και αύριο ο Λεωνίδας Βόκολος.

«Τσεκάρει» Χελάντερ και Γουίλσον
Την υπόθεση της απόκτησης ενός εκ των δύο στόπερ που απαιτούνται, ύστερα από την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, βάζουν στην τελική ευθεία στον Παναθηναϊκό.

Ο Φιλίπ Χελάντερ και ο Ντάνι Γουίλσον είναι δύο παίκτες που βρίσκονται ψηλά για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης και, σύμφωνα με τη SportDay, άνθρωπος του συλλόγου θα τους παρακολουθήσει σήμερα και αύριο από κοντά.

Για το εξωτερικό αναχώρησε από χθες ο Λεωνίδας Βόκολος και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα τσεκάρει τους δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους «πράσινους».

Ο Σουηδός στόπερ της Μάλμε φέρεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Σκοτσέζου άσου της Χαρτς, αφού πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, με παραστάσεις από το Champions League. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι είναι και πιο δύσκολη περίπτωση, αφού απαιτούνται περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του.

Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν αυτή τη στιγμή να διαρρεύσει το παραμικρό για τα μεταγραφικά, καθώς εκείνο που τονίζουν πως έχει προτεραιότητα είναι οι αγώνες με Κέρκυρα και ΠΑΣ, στους οποίους η ομάδα του Αναστασίου πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: