Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ!! (preview)

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευελπιστεί κόντρα στη Γουέστ Μπρομ να επιστρέψει στις νίκες, που θα της δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.
Ένα τέλος στην «κατρακύλα» των δύο τελευταίων αγωνιστικών, στις οποίες δεν κατάφερε να πάρει ούτε... βαθμό, θέλει να βάλει άμεσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το ματς λοιπόν κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο «Ολντ Τράφορντ», έχει όλες τις... προοπτικές, στην προσπάθεια που κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για αγωνιστική αλλά και βαθμολογική ανάκαμψη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Γουέστ Μπρομ δεν μπορεί να θεωρηθεί σωμένη, όσο μαθηματικά έχει πιθανότητες να υποβιβαστεί.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση με 37 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη Σάντερλαντ η οποία βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη (έχει ωστόσο παιχνίδι λιγότερο).
Μετά την άκρως θετική ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική, οι «baggies» θέλουν να βάλουν ακόμα έναν βαθμό στο «σακούλι» τους, γνωρίζοντας πως τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Έβερτον.
Στη διάθεση του Λουίς Φαν Χάαλ θα βρίσκεται τόσο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όσο και ο Φιλ Τζόυνς. Αντιθέτως, ο Λούκ Σο δεν αναμένεται να αγωνιστεί.
Την ποινή του εξέτισε ο Τζόνι Έβανς και σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού, ωστόσο ένας τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός.
Ράφαελ, Τζόουνς, Ρόχο και Κάρικ παραμένουν εκτός με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού.
Γουέστ Μπρομ:
Κλειστά προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά του ενόψει του ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τόνι Πιούλις.
Ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ αρκέστηκε στο να πει πως θα υπάρξουν απουσίες κάποιων παικτών λόγω τραυματισμού, ωστόσο φρόντισε να μην τους κατονομάσει.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπλιντ – Ερέρα, Ρουνεϊ, Φελαϊνί, Γιανγκ, Μάτα – Φαν Πέρσι
Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ – Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ – Γκράντνερ, Φλέτσερ, Μουλούμπου, Μόρισον – Μπεραχίνο, Ιντέγε
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: