Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ούτε ν' ακούει για Βενγκέρ δεν θέλει ο Μουρίνιο!!(vid)

Την απόφαση να μη δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τον Αρσέν Βενγκέρ, τουλάχιστον για την ώρα, φαίνεται ότι πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο που έκανε κατανοητό στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας ότι πλέον δεν θέλει ούτε ν' ακούει για τον Αλσατό.
Ο προπονητής της Άρσεναλ, απάντησε στον «special one» έπειτα από τα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος μετά το ισόπαλο (0-0) ντέρμπι του «Έμιρεϊτς» για το πόσο... βαρετό είναι να βλέπει κάποιος την ομάδα του να μην παίρνει πρωτάθλημα επί 10 χρόνια.
Βέβαια, εκείνη η δήλωση έγινε με τον Μουρίνιο να θέλει να δώσει απάντηση στους οπαδούς των «κανονιέρηδων» που φώναζαν «Boring, boring Chelsea», όμως γίνεται εύκολα αντιληπτή η... μπηχτή προς τον Βενγκέρ.
Ο τελευταίος, τόνισε σήμερα: «Το μεγαλύτερο πράγμα για έναν προπονητή είναι να σέβεσαι τους άλλους προπονητές. Κάποιοι πρέπει να το βελτιώσουν αυτό».
Ο Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κυριακής με την Κρίσταλ Πάλας που μπορεί να δώσει και μαθηματικά τον τίτλο στην Τσέλσι, να σχολιάσει τα τελευταία λεγόμενα του Αλσατού.
Η απάντησή του, ήταν η παρακάτω και ήταν... σαφέστατη!




*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: