Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σουόνσι - Στόουκ! (preview)

Απαλλαγμένες από κάθε άγχος και χωρίς ουσιαστικά κίνητρα, Σουόνσι και Στόουκ καλούνται να αποδείξουν πως στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια.
Οι δύο ομάδες δεν κινδύνεψαν φέτος και η απόστασή του από τις θέσεις της Ευρώπης είναι τέτοια που τις έχει κάνει να είναι εντελώς χαλαρές τον τελευταίο καιρό.
Αυτό πάντως δεν… ενόχλησε καθόλου τη Σουόνσι να κάνει μεγάλη «ζημιά» στο «St James’ Park» την περασμένη αγωνιστική, με το υπέρ της 3-2 να βάζει από τη μία σε περιπέτειες τη Νιούκαστλ και από την άλλη να δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του να εδραιωθεί στην 8η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από την σημερινή αντίπαλό της στους τρεις πόντους.
Και αυτό, διότι την ίδια ώρα η Στόουκ περιοριζόταν στο 1-1 με τη Σάντερλαντ στο «Μπριτάνια», συμπληρώνοντας πάντως τρία ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Κάρολ, Νιούτον, Γκομίς και Ράουτλετζ, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει ο Μοντέρο.
Από την πλευρά του ο Μαρκ Χιουζ είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Μόουζες, Μουνιέσα και φυσικά τον Μπόγιαν Κρκιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Μοντέρο, Ντάιερ, Ολιβέιρα
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος, Βόλσαϊντ, Ενζονζί, Άνταμ, Γουόλτερς, Άιρλαντ, Αρναούτοβιτς, Ντιούφ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: