Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τσάμπιονσιπ – 46η αγωνιστική! (preview)

Το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ «ρίχνει αυλαία» στην κανονική της περίοδο. Με τις Γουότφορντ και Μπόρνμουθ να παλεύουν ουσιαστικά για το ποια θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη διεκδίκηση των δύο εκ των τεσσάρων θέσεων για τα πλέι οφ.
Στην κουρφή τα πράγματα είναι απλά. Άμα η πρωτοπόρος Γουότφορντ κερδίσει εντός έδρας την αδιάφορη Σέφιλντ Γουένστνεϊ, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας και παράλληλα νίκης της Μπόρνμουθ επί της Τσάρλτον, τα «κεράσια» θα είναι αυτά που θα σηκώσουν το τρόπαιο.
Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στις θέσεις των πλέι-οφ. Μίντλεσμπρο και Νόριτς, οι οποίες κοντράρονται με Μπράιτον και Φούλαμ αντίστοιχα, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τις Ίπσουιτς (78 β.) και Ντέρμπι (77 β.).
Αμφότερες πρέπει να κερδίσουν τα ματς τους κόντρα σε Μπλάκμπερν και Ρέντινγκ αν θέλουν το πρωτάθλημα να μην λάβει πρόωρο τέλος γι' αυτές, την ώρα που η Μπρέντφορντ (75 β.) και Γουλβς (75 β.) παραμονεύουν.
Αυτές με τη σειρά τους, πρέπει αντίστοιχα να πάρουν τα «τρίποντα» κόντρα σε Γουίγκαν και Μίλγουολ και παράλληλα να ευελπιστούν σε στραβοπατήματα των Μπλάκμπερν και Ρέντινγκ.
Μίλουολ, Γουίγκαν και Μπλάκπουλ έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζονται στην League One.
Όλα τα ματς της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Τσάμπιονσιπ θα ξεκινήσουν στις 14:15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 46ης αγωνιστικής:

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κάρντιφ
Γουότφορντ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Μπλάκμπερν – Ιπσουιτς
Γουλβς – Μίλγουολ
Μπλάκπουλ – Χάντερσφιλντ
Μπόλτον – Μπέρμιγχαμ
Μπρέντφορντ – Γουίγκαν
Τσάρλτον – Μπόρνμουθ
Ντέρμπι Κάουντι – Ρέντινγκ
Λιντς – Ρόδεραμ
Μίντλεσμπρο – Μπράιτον
Νόριτς – Φούλαμ  
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: