Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η αποστολή της φιέστας!

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον εορταστικό αγώνα με την Καλλονή, στον οποίο θα γίνει η απονομή του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου ανακοίνωσε ο Βίτορ Περέιρα.

Η αποστολή της φιέστας
Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη.

Μετά τη σημερινή – τελευταία προπόνηση ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Καλλονή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χάρα, Φορτούνης, Κασάμι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μανιάτης (συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης), Μποτία (έκανε ατομικό), Γιαννούλης (έκανε θεραπεία) και Σαντάνα (και εκείνος έκανε θεραπεία λόγω μιας ελαφριάς τενοντίτιδας στο γόνατο), ενώ από την εξέδρα θα δουν επίσης την αναμέτρηση οι Μαζουακού, Μέγιερι, Αφελάι και Διαμαντάκος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση, ενώ έγινε και δίτερμα σε μικρό χώρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: