Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Γεμάτο το «πράσινο»… απουσιολόγιο!

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Γεμάτο το «πράσινο»… απουσιολόγιο
Με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του θα αναγκαστεί να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπεργκ (συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του), Πέτριτς, Νάνο (ακολούθησαν θεραπεία), Λαγός και Δώνης (έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα), ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδης.

Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Νίνης, Ντίνας, Ζέκα, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι, Μπερίσα, Αγγελόπουλος Β. και Στάικος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: