Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Κατάθεση κατηγορούμενου για το «Κοριόπολις»

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση με τα «στημένα παιχνίδια» κατέθεσε στο συμβούλιο εφετών, δίνοντας λεπτομέρειες για τη δράση παραγόντων του ποδοσφαίρου που κινούσαν τα νήματα στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport στη στήλη «Δούρειος Ίππος», ένας εκ των κατηγορουμένων για το λεγόμενο «Κοριόπολις», αιτήθηκε στο συμβούλιο εφετών για να μιλήσει για τα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου εκείνη την περίοδο. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και ο ίδιος κατέθεσε δίνοντας λεπτομέρειες για τη δράση παραγόντων που έπαιζαν επιτελικό ρόλο στο παρασκήνιο.
Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα εκείνη την περίοδο και πως λειτούργησε το σύστημα που ευνόησε συγκεκριμένες ομάδες. Βεβαίως, θα πρέπει το συμβούλιο εφετών να υιοθετήσει την κατάθεσή του ή να την αγνοήσει, συνεχίζοντας στηριζόμενο μόνο στο πόρισμα Πούλιο για να αποφασίσει ποια πρόσωπα θα περάσουν από το εδώλιο.
Πάντως, ο εν λόγω κατηγορούμενος φαίνεται πως πέτυχε ένα είδος συμφωνίας προκειμένου να πέσει στα... μαλακά, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, μπήκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: